LAPSI- JA NUORISOTYÖ

Lapsissa ja nuorissa on meidän tulevaisuutemme

Lapsityö

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä pidetään lapsille pyhäkoulu. Pyhäkoulussa on lyhyt Raamatun kertomus, askartelua, laulua, yhdessäoloa ja pienimuotoista välipalaa. Valitettavasti joka sunnuntai pyhäkoulua ei voida tällä hetkellä pitää. Pyhäkoulupäivät ilmoitetaan tällä sivulla.

Seuraavat pyhäkoulupäivät: 

Ohjaa lapsi heti oikealle tielle, niin hän vanhanakaan ei siltä poikkea.

Sananlaskujen kirja 22:6

Nuorisotyö

Seurakunnassamme ei ole toistaiseksi järjestetty nuorteniltoja vastuunkantajien puuttumisen vuoksi. Ymmärrämme, että lapsissa ja nuorissa on seurakuntamme tulevaisuus, ja siksi haluamme kiinnittää näihin kohderyhmiin huomiomme. Vastuunkantajien löydyttyä järjestämme nuorille suunnattuja tilaisuuksia pienryhmän tms. merkeissä. Tällä hetkellä voimme ohjata nuoret Oriveden seurakunnan järjestämään nuorten iltaan, joka pidetään parittomilla viikoilla perjantaisin kello 18-22 ja parillisilla viikoilla keskiviikkoisin kello 18-21 Oriveden seurakuntakeskuksen alakerrassa (Latokartanontie 5). Ilta koostuu muun muassa yhdessäolosta, peleistä ja hartaudesta.

Minä kirjoitin teille, lapset, sillä te olette oppineet tuntemaan Isän. Minä kirjoitin teille, isät, sillä te olette oppineet tuntemaan hänet, joka on ollut alusta asti. Minä kirjoitin teille, nuorukaiset, sillä te olette voimakkaita, Jumalan sana pysyy teissä, ja te olette voittaneet Pahan.

1. Johanneksen kirje 2:14

Ps. Käy tutustumassa Nouse ja Loista -sivustolle (www.nousejaloista.fi). Sivustolta löytyy opetusmateriaalia, jonka tarkoituksena on tukea yksilöitä, niin nuoria kuin aikuisia, löytämään syvempi kutsumus ja tarkoitus elämälleen. Nouse ja Loista on Avainmedia ry:n jaosto, joka tuottaa opetuslapseuttavaa ja tavoittavaa opetusmateriaalia tukemaan seurakuntia ja yksilöitä. Pekka ja Neea Perho aloittivat Nouse ja Loista -työn tammikuussa 2021.