DIAKONIA

Haluamme palvella

Olemme seurakuntana mukana Suomen Helluntaikirkon Hyvällä sydämellä -hankkeessa ja sen tiimoilta meillä on mahdollisuus antaa kuukausittain rajallinen määrä kertaluontoista aineellista apua maksukortin (á 40 €) muodossa, jota välitämme diakoniapäivystyksen muodossa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kello 16.30-17.30. (HUOM! Katso päivystyspäivät ja yhteystiedot alla). Saamallaan maksukortilla avunsaaja voi hankkia elintarvikkeita ja muita perustuotteita maksukortin myöntäneestä kaupasta. Veikkaus-, alkoholi- ja tupakkatuotteita kortilla ei voi hankkia.

Apu on suunnattu työttömille vähävaraisille ja heidän perheilleen. Erityisesti huomioidaan vähävaraiset lapsiperheet. Tukea annetaan aineellisen avun lisäksi ohjaamalla avuntarvitsijaa oikeanlaisen avun piiriin. Maksukortin luovuttaminen on kohtaamiseen perustuen osittain tarveharkintainen.

Hyvällä sydämellä -hanke on Euroopan Unionin osarahoittama ja hankkeen käytännön toteutuksesta seurakunnassamme vastaa Hyvällä sydämellä -diakoniatiimi. Voit ladata tästä Suomen Helluntaikirkon Hyvällä sydämellä -hanke-esitteen.

Diakoniapäivystys helluntaiseurakunnassa seuraavina keskiviikkopäivinä kello 16.30-17.30:

– ke. 7.8.

– 


Oriveden helluntaiseurakunnan Hyvällä sydämellä -hankkeen yhteystiedot:

Oriveden helluntaiseurakunta
Puistolankuja 3
35300 ORIVESI

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen: hyvallasydamella@orivedenhelluntaiseurakunta.fi

Yhteydenotot puhelimitse numeroon: 041 722 9856

HUOM! Seurakunnassamme ei ole Hyvällä sydämellä -hankkeen osalta puhelinpäivystystä, joten toivomme mielellämme sähköpostia tiedustelujen suhteen. Vastaamme mahdollisiin soittoihin ja tekstiviesteihin diakoniapäivystysaikana ja lisäksi muulloin mahdollisuuksiemme mukaan.

Diakoniatyö on seurakunnassamme myös vierailuja vanhusten ja sairaiden luona sekä toiveiden mukaisesti ehtoollisen toimitus kotiin asti.

Kantakaa toistenne kuormia, niin täytätte Kristuksen lain.
Paavalin kirje galatalaisille 6:2